Welcome to the circus!!

Jajamensan, nu är BMX-cirkusen igång igen. Dags att flänga land och rike runt för sammanlagt en timmes tävling på hela året. För både Atle och mig tillsammans alltså. Helgen till ära fick vi med oss Love som kände för att battlas lite på västkusten.

IMG_5972
Sa jag att det var soligt?

Lerum norpade öppningshelgen och bjöd upp till dans med ett strålande väder och fulla fållor. Sjuk skillnad från förra året då de bjöd på +4° och regn.

IMG_2364
Atle poppar en wheelie!

Succéklubben Älvsjö BMX hade 13 starka åkare på plats. Och så jag då. Tror att det var över 100 cyklister totalt, sjukt kul. Lördagen gick lite sådär för Atle då han körde bra i heaten men missade såklart vissa saker i semifinalen och fick således hoja B-final där han kom trea. Bättre gick det idag när han körde mer eller mindre som en gud, kom till A-final och lyckades komma fyra trots jordens sämsta start. Love norpade tredjeplatsen. Extra kul var det ju då dagens tävling var den första deltävling av Sverigecupen, ni vet Swecup för alla som inte är elit.

Men det bästa av allt är ändå det där hänget som grabbarna och tjejerna har på tävlingarna. Att de umgås mellan klubbar och bara är polare liksom. När Max från Kungsbacka kraschade var det Atle och Love från Älvsjö som först var framme och kollade hur det var med honom, älskar sånt..

org_dsc08728.jpg
Hans pappa not so much.

Själv vann jag allt. Men förutom det så är det exakt samma häng och sköna jargong mellan gubbarna och gummorna som är närmare brutna lårbensbrott än studenten.

På onsdag drar vi till Norge för lite mer racing med Ola, Tim, Håkan och Ebba. Och resten av gänget såklart.

Ett svar till “Welcome to the circus!!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s