Nytt år, nya radical kidz

50096402-F2C6-4154-ADC0-38F391AD1CE7

Så blev det till slut säsong för BMX. Efter en vinter som får den i Game of Thrones att blekna så sken solens strålar än en gång över den olympiska BMX-banan i Älvsjö.

IMG_0167
Snakebites Rules!!

Träningen började redan i måndags men det var inte förrän i torsdags som det verkligen blev riktigt kul, när årets minstingar, de så kallade Snakebites äntrade banan. Det måste typ ha varit 10000 huvudfotingar på banan, alla löjligt taggade och minst lika duktiga som både körde kurvtagningar, pumpade för fulla muggar och öste på för fullt nerför startkullen, snacka om prospekts inför OS2028.

IMG_4717
Lite grindar i solnedgången!

Efter det så kördes det lite inofficiell träning med de lite äldre förmågorna som hade dykt upp lite spontant. Kim Wedin, som har hojat runt och spöat Nic Long i Chula Vista under vintern kom och lattjade lite och Kristian spöade som vanligt mig i starterna, men snart så… Till nästa vecka ska Atle få lite tyngre utväxling och hans klena farsa lättare.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s