Fjongsäsong

12615740_10153375192134013_4118430300658401789_o

Fjongsäsong!! Ja, nere på kontinenten alltså. De senaste veckorna har vi bjussats på praliner som Strade Bianche, Milano – San Remo, E3 Harelbeke, Gent – Wevelgem, Ronde van Vlaanderen, Scheldeprijs och nu på söndag the queen of the classics, helvetet från norr, L’enfer du Nord, tävlingen jag naturligtvis har vunnit iklädd en av de finaste cykeltröjor jag har burit.

I år kommer jag spendera söndagen framför dumburken i goda vänners lag inmundigandes musslor och pommes samt en eller annan belgisk ale såklart, men redan nästa år har jag planerat att åka ner igen, boendet är redan kirrat. Och vem vet, kanske får jag hänga med det flamländska lejonet, min namne även nästa gång jag åker ner. Det finns ju alltid ett par tips jag kan delge honom.

Ett svar till “Fjongsäsong”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s