Borde väl skriva något….

Sitter i skrivandes stund framför teven och glor på Ronde van Vlaanderen där vårt svenska hopp Sara Penton som vanligt levererar.

Skärmavbild 2018-04-01 kl. 14.07.37
Saras rumpa till vänster. Okänd rumpa till höger.

På tal om RVV så börjar det nog bli dags för en veckas semester nästa år i trakterna runt Oudenaarde. Komma ner på typ fredagen, hoja RVV cyclo på lördagen, kolla rejset på söndagen, ta veckan och bara hoja omkring i området, äts moules och dricka duvel. Och sen samma sak fast på andra sidan gränsen för Paris – Roubaix. Tar väl elbilen ner såklart.

Skärmavbild 2018-04-01 kl. 14.27.26
I Zwift kan även en blek och flintskallig gubbe vara solbränd med ett härligt hårsvall.

Annars då? Jo jag sitter mest i källaren och hojar nu för tiden då jag öppet strejkar gentemot bajstemperaturerna ute. Annat var det förra och förrförra året vid den här tidpunkten, då hojade jag inte alls. Tack Zwift. Har kört någon fyraveckors FTP-boostschema med något slags test i veckan. Räknar med löjligt höga watt såklart.

Tänkte testa den där Alpe du Zwift men hånfullt nog så var porten stängd för alla losers som inte hade uppnått level 12. Kollade på skärmen och såg att jag var halvvägs in i level 11 så jag får kämpa vidare lite innan den där tvåtimmarsklättringen öppnar sig för lattegubben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s