En toppenhelg i Sveriges cykelmecca.

Spenderade väl helgen i en kall, före detta lagerlokal eller vad den nu har använts till tillsammans med lite andra gubbar och gummor inom BMX-Sverige.

Skärmavbild 2018-03-11 kl. 22.14.24Ängelholms-BMX hade tagit initiativet (chapeau för det) till en tränarhelg och då tränarkåren inom BMX i Sverige består av mer eller mindre kompetenta föräldrar så var en duvning i diverse saker på sin plats.

Lärarna för eventet var Tommy ”crosstompa” Johansson, Fredrik Ericsson samt Felix Beckeman som vann VM i 4X 2017. Eleverna var 26 stycken taggade föräldrar (och några kidz) på toppen av sina BMX-karriärer.

Vi fick oss en rejäl genomkörare i BMX-teknik, både i teorin samt i praktiken och jag måste nog erkänna att teorin var bra mycket enklare än praktiken men hey, man kan ju inte få allt. Som grädde på moset körde vi grenspecifik träning samt starter i den kalla men ack så mysiga lokalen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s