Tjatbloggen….

Om Zwift då alltså.

Skärmavbild 2018-02-20 kl. 21.23.08
Så här läcker kan en gubbe se ut i den virtuella världen.

Men jädrar i min låda, det KAN ju vara kul att sitta i källaren och hoja. Igår när jag hojade såg jag liksom både Camilla Lundberg OCH Ingrid Kjellström, det har jag aldrig gjort innan när jag har suttit i källaren.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det är så kul att jag till och med har börjat köra ”riktiga” pass nu. Hoppade på något som heter 4WK FTP BOOSTER. Nu är ju förvisso FTP dött till förmån för 4DP men i brist på 4DP så får jag väl göra lite FTP tänkte jag. Sagt och gjort, nu har jag betat av de tre första dagarna i programmet under tre raka dagar i källare. TRE DAGAR I RAD!!

Fatta livsfarlig jag kommer bli i höst om jag faktiskt kommer träna något innan cx-säsongen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s