Det här med att hoja inomhus..

..verkar ju komma rätt hårt. Jag har hittat något som kallas för Zwift och är antagligen något som ingen av mina följare någonsin har hört talas om. Kul att få vara en early adopter liksom.

kickr_snap_qtr_right
Fick bli en snikvariant till en sniken gubbe.

Så för ett par dagar sen var jag nere i klubblokalen och hämtade mig en sån där smart  trainer. Inte premiumvarianten såklart. Tänk om det skulle bli FÖR kul att hoja i källaren lilsom? Lyckades att tjata till mig ett gratis trainerdäck från BFF-Mange oxå.

IMG_4676
The spot where the TV used to be.

Mirjas TV hon hade i sovrummet kändes helt onödig där så den åkte ner i källaren där den skulle göra mer nytta. Svängde förbi Clas Ohlson, köpte lite saker och svängde väl ihop årets fräckaste och mobilaste skärmmontage.

img_2515.jpg
Mobilt fäste. Fett proffsigt.
img_2516.jpg
Thomson, sadelstolpar och Zwiftskärmar. 

Vi får väl se, men jag hoppas att jag ska tycka att det blir lite skojsigare att hoja inomhus när vädret inte inbjuder för utomhuscykling. Har ju testat analog trainer i ljus och mörker så detta kändes som nästa naturliga steg mot ännu ett succéår inom cyklingen.

Nu ska jag bara invänta axeln för 12x142mm som INTE ingick (not so awesome) i kitet och sen kan jag bomba internet med balla bilder när jag hojar framför skärmen och ser så där supertrött ut efteråt.

Ett svar till “Det här med att hoja inomhus..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s