Ja, tydligen

Ja, det verkar som att den är klar nu.

dsc02055_lg

Visst, jag skulle kunna förlänga kedjan en länk och på det viset få en lite längre hjulbas vilket skulle ge en lite stabilare (och kanske snabbare) hoj men då dropoutsen är större i bak än i fram så vet jag inte hur det skulle funka att dra fast navet där. Hade det varit en stålram hade det ju bara varit att klämma ihop men det vågar jag inte göra nu. Eller så testar jag i morgon.

Annars är det inte mycket jag kan göra om jag inte ska byta ram, vilket jag inte har några planer på att göra. Provkörde den redan i måndags men var för stoked för att be någon ta några bilder. Den känns klumpigare och tyngre, vilket den såklart är (har dock inte vågat väga den) men även snabbare på banan. Vet inte om det är placebo eller om de större hjulen gör den mer stabil och således snabbare för mig som inte kan hantera en 20″ lika bra?

Insåg oxå att 43/18 med 24″ hjul känns bra mycket tyngre än 43/16 med 20″ hjul. Men det visade sig att den ändå är lättare än Olas utväxling så jag börjar så här. Ola har dock varit proffsig nog och skaffat däck med lägre profil för en mindre omkrets på hjul/däck, vilket såklart är det enda skälet till att han är sjukt mycket snabbare än jag.

Planerar att göra min bejublade tävlingsdebut på den i Ängelholm om tre veckor.

Jo just det, Atle skulle ta en bild på sin gamla farsgubbe ikväll på hojen men misslyckades kapitalt, därför bjussar jag på en läcker bild på en Kuwahara från 1982, den enda drömhoj jag faktiskt hade i min barndom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s