Summering Hagströmska CX

Ojojojoj vilken succé det där blev då.

DSC07754
Det obligatoriska nersnacket innan start

Gjorde ju ett bejublat snabbinlägg från appen i helgen men nu när jag sitter vid skrivmaskinen finns det ju tid och möjlighet att utveckla den här guldkantade helgen.

DSC08002
Hanna stormar fram mot sin pallplacering.

Och med guld menar jag såklart Hannas episka pallplacering igår. Det blev inte guld men däremot ett välförtjänt brons. Mange och jag fick skämmas som vanligt och blev utan pokaler. Däremot så tror jag vi alla tre åkte därifrån med en känsla av att ha avslutat bättre igår än i lördags! Hanna gick som sagt upp på pallen, Mange placerade sig bättre och tvålade till vissa konkurrenter och jag insåg att en bra och intensiv uppvärmning nog är bra ty igår så var det som vanligt fullt ös från start.

9fab4688-57db-4d14-8eba-c27722bc319a-1.jpg
Den där trappan alltså…

Döm om min förvåning när jag släppte förbi gubbe efter gubbe, vattefakk!! Gav allt jag kunde och kollade in pulsen, den måste ju ligga på 260 slag, MINST. Nähä, 149.. Till och med för mig är det superlågt. Men efter ett par varv så började pumpen att arbeta och helt plötsligt fick jag syn på några gubbar där borta i horisonten. Ett par varv senare hade jag passerat fyra stycken och hade jag fått ett varv till hade jag klippt Martin och (en annan) Magnus. Men det tar jag i Rävlanda.

DSC07792
Kötta Mange!!

Hur som helst, tack till Falu CK och Hagströmska Cykelgymnasiet för en toppenhelg. Falun är verkligen Sveriges cykelmecka!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s