Är den klar nu?

Efter vad som har känts som sju sorger och åtta bedrövelser verkar den äntligen vara klar. Måste bara provrulla den så att den faktiskt håller för en trött gammal gubbe.

img_1574.jpg

Egentligen kanske det inte har varit sådana enorma problem men jämfört med när jag har köpt kvalitetscyklar från Specialized så har det ibland känts lite så. Men den blev i alla fall rätt billig då ramen kostade €49 och komponenterna från J&R smugglade jag hem. Och när jag tänker efter så var det nog bara två större saker som har strulat.

  • Svetsen hade gått igenom det högra bromsfästet så Peffen dremlade till det så att det lirade.
  • Dropoutsen är inte 10mm eller 12mm utan 11mm vilket betyder att de är liiite stora för mina nav men det verkar funka.
  • Sadelstolpen ska nog vara 31,4 men jag kör med en 30,9mm som jag tänkte shimsa med en bit ölburk.

Nav, vevar och broms har jag återanvänt. DXR är lite för fint för att sälja av billigt. Sen byggde Peffen hjul med 72 blanka ekrar och Bombshellfälgarna jag hämtade ut i Rock Hill.

Den ser lite hög ut men jag är ju lite lång oxå så jag hoppas den blir bra. Hade väl hoppats att kunna dra bak hjulet lite för lite mer stabilitet men bromsarna kommer att strula då så det får bli så här.

Men om det är en Meybo, det vete tusan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s