Ny eller som ny?

Eller varför inte både och?

Nu när jag har tråkat ut er med semesterinlägg tänkte jag fortsätta med att tråka ut er med cykelinlägg.

IMG_1318

Var väl nere på SCS och hämtade ut gammelbettan idag. Total genomgång stod på agendan när vi var i USA och förlustade oss och visst var den som ny igen. Ny växelgrupp, nya lager, nipplar etc, jo man tackar ja. Misstänker att jag nu kommer fortsätta leverera och dominera på stigarna. Tanken är att köpa ny hoj nästa år men det får vi se. Trots att den är av 2013 års modell finns det fortfarande inget med den som begränsar min cykling. Men nytt är ju ändå kul, så vi får se.

IMG_1321

På tal om ny så börjar min nya cruiser (får ju inte kallas BMX) se ut som ett lik, men i alla fall ett lik som kan skönjas som början av en ny hoj. Var nere på SCS och lämnade in de gamla hjulen och nya fälgar som Peffen ska göra underverk med. Samtidigt (eller lite senare) så fick han dra fram Dremeln och fixa och dona lite så att det högra bromsfästet kunde komma på plats. Sen är det bara att brotcha ramen och montera på resten av sakerna (som ligger i källaren så är den klar. Vore kul att hinna med att rulla något i år på den och kanske till och med tävla. Men vi får se.

Hann ju inte hoja något idag men i morgon bitti, då jäklar är det dags igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s