Resedagbok dag 21, shopping, sushi och skrivkramp

Fil 000

Så kom dagen, dagen då solen sken från en klarblå himmel men vi valde att gå i affärer istället. Sånt är man ju inte bortskämd med i Sverige direkt. Körde lite frulle på hotellet innan vi gav oss ut på shoppingstråk. Jag hade lovat Atle en klocka så vi skulle leta efter en Casio G-Shock av någon modell. Han valde en lagom blingig i svart och guld.

På vägen till Macy’s, där den tydligen skulle finnas hann vi med att både köpa Nikeskor till Atle och Roxyklänningar till Mirja. Pappa fick ingenting. När det var dags för lunch så slank vi in på något fräscht sushiställe. Hmmm, $3,5, kan det verkligen vara per bit? När notan kom så insåg vi att det tydligen var så, men det var i alla fall gott. Misstänker att det får bli bagels till frulle i morgon med 😂.

Eftermiddagen spenderades med att slappa på hotellrummet och sen lite beachhäng. Fick ett hett tips av Viktoria på restaurangval som vi såklart var tvungna att testa så här den näst sista kvällen på resan. Fett gott med kubanskt käk. De har såna där matbananer i typ allt, supergott!! Är ni i South Beach Miami någon gång, besök Havana 1957 vetja. Råkade suga i mig en Ultimate Mojito oxå.

Känner att min skrivkramp börjar komma och idéer på saker att skriva börjar ta slut så det är kanske är lika bra att vi åker hem på onsdag. På tal om att ta slut, pengarna på kontot som för några veckor sen var så många är nu så få 😩 💸

I morgon kör vi sista strandhänget för i år och sen ska allt packas. Får väl se om vi får med oss allt eller om vi har overweight galore!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s