Resedagbok dag 20, Going to Miami!

IMG_1286

Efter en snabb frulle på Denny’a (japp, samma som igår) så hoppade vi in i Mercan, satte på ännu en ljudbok av Ingelin Angerborn, Sal 305 och satte kurs mot Miami. Efter ett stopp på den gyllene måsen i Florida City ankom vi staden som har präglats av Sonny Crockett & Ricardo Tubbs.

Efter lite shoppingtorka under ett par dagar gav vi oss ut på lokalgatan på lite jakt. Döm om vår lycka när Mirja först hittade Victoria’s Secret och Atle och jag ett kvarter senare fann en Vansbutik. Yey!! Mirja köpte typ 13 tutthållare och jag ett par fodrade vinterpjuck. Atle som kom på att en longboard kanske kunde vara kul att ha fick ingen. Hans tanke var lite väl impulsiv så han ska tänka på saken under natten. Hur vi ens skulle få hem den är en gåta större än kall fusion.

Drog ner till stranden och promenerade mot hotellet innan vi tog sikte på Babylon och Tony Montana, eller i alla fall det lokala Mexkäkhaket där vi ännu en gång åt oss åt helsefyr för mätta. Men på fredag är det osaltad torsk och ris som gäller.

I morgon tänkte vi nog hänga lite på beachen.

3 svar till “Resedagbok dag 20, Going to Miami!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s