Resedagbok dag 19, lobster rolls, SUP & festival

IMG_7602

Vid 10-tiden gal det ingen tupp, trots att de finns överallt här, vad är det med Key West och alla tuppar, hönor och kycklingar? Måste googla. Utan vi lyckades att komma till liv efter dryga tio timmars sömn, något vi alla tydligen behövde.

Trots att hotellfrukostens bagel och blaskigt kaffe var helt underbart valde vi ändå att käka brunch på Denny’s Diner ett kvarter bort. Det blev en fest i hashbrowns, bacon, ägg, små gråa korvar, pannkakor med frukt och kaffe såklart. Fortfarande halvt döda släpade vi oss tillbaks till hotellets pool och spenderade ett par timmar där i skuggan läsandes lite böcker alternativt plaskandes i poolen.

IMG_7598

Motion gör en ju som vi alla vet hungrig så vid tvåtiden gick vi med ystra ben ner till Duval St och slank in på DJ’s Clam Shack, ett rätt spartanskt ställe med fyra snubbar som står i en liten vaktkur och brassar käk. Men vilket käk sen…. Mirja & jag tog deras Maine Lobster Roll och Atle en vurre. Allt serverades i brioche vid ett litet ståbord på innergården. Riktigt trist att Guide Michelin inte har varit där för då hade de nog redan haft två stjärnor. Dessa Lobster Rolls och krabbstuvningen på Poogans Porch i Charleston är än så länge det bästa jag har ätit under de här veckorna. Lätt!!

 

Fyllda med skaldjursklor tog vi sikte på Dog Beach där vi visste att man kunde hyra SUP’s. Spenderade väl en timme där innan vi knatade till hotellet och duschade, bytte om och gick ner för att kolla in The Key West Lobsterfest och Sunset Pier där vi firade in solnedgången med en Corona och lite livemusik. Middagen intogs på Hard Rock Café (vi orkade inte gå längre) och sen blev det varsin glass på Häägen Dazs på vägen till hotellet.

I morgon bär det av till South Beach i Miami där vi ska vara tre nätter (och några dagar) innan vi flyger hem igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s