Resedagbok dag 16, beach, paj och pedikyr

IMG_7317

Började dagen med en bagel, lite skramblade ägg och drycken jänkarna kallar kaffe. På grund av en liten felplanering hade vi ingen direkt plan för dagen så vi hoppade in i den krackelerande mercan. Då ni alla sitter som på nålar och undrar vad som verkligen hände med bilen så funderade jag halva natten och kom på det. Ett par timmar innan debaclet så körde vi (och typ hundra andra bilar) genom ett fält av regummerade däckrester. Gamla regummeringar ligger ju typ överallt här. Och där på slagfältet så kom det en gummiboll (typ) och studsade till på vindrutan, helt utan något märke men det måste ha varit där som vi även fick något uppskjutet i vänster hjulrum för det blev liksom ett hål där såg jag i efterhand. Och sen så skakade det väl i ett par timmar innan skiten släppte.

MEN…. Vi hoppade i alla fall in i mercan och drog över bron till Key Largo där vi åkte runt lite på måfå. Till slut hittade vi typ den sista Starbucksen innan Rio de Janeiro eller nåt så vi stannade där. Kul va?

IMG_7314

Sen åkte vi tillbaks för Mirja hade fått syn på något nagelställe som hon var tvungen att besöka. Bra sa vi grabbar och fick oss en pedikyr, kanske inte på köpet men vi betalade i alla fall inget. Tjejen frågade tyvärr aldrig om jag ville ha nagellack 😩

IMG_7313

Sugna på fler äventyr (och kanske lite socker) svängde vi väl in på Key Lime Factory där Atle valde en med lite choklad på medan Mirja och jag delade på en med maräng. Atle gav upp efter halva och tog ett äpple istället medan vi andra kämpade med att dela på den andra biten. Syrligt och sött blev mitt betyg. Det svarta och faktiskt rätt goda (beska) kaffet satt bra till.

I brist på äventyr, felplaneringen ni vet, åkte vi till hotellet och badade lite i vår lilla lagun. Sen drog vi in till Key Largo IGEN och krubbade på Mrs Mac’s Kitchen där det slank ner både alligator, hummer, räkor och yellowtail, vad den nu kan heta på svenska. Atle åt ett salladsblad på sin kycklingburgare, fatta stort DET var då!

I morgon styr vi kosan mot Key West och resans näst sista stopp!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s