Resedagbok dag 15, doktor, nav och krackelerande merca

Då Atle började få känningar i ena örat för ett par dagar sen blev vi rekommenderade att träffa en lokal doktor då de misstänkte swimmers ear, det vill säga vatten i örat. Så efter att ha ätit en fantastisk bagel, druckit genomskinligt kaffe och packat bilen drog vi till den lokala doktorn. Och visst hade han bakterier i örat.

 

Ett recept uthämtat senare på Walgreens och $300 dollar fattigare satte vi fart mot Largo och J&R Bicycles. Där fanns det en smörgåsbord för BMX som hette duga. Vi skulle nog ha kunnat bränna hur mycket deg som helst där men stannade vid ett par guldfärgade nav till Atles nästa hoj (vad det nu kommer bli, guldfärgade nav kommer den i alla fall ha), svarta nav till Kristians nästa hjulbygge och lite saker till våra nya nummerskyltar. $300 till goners, BOOM!!

Nu hade vi bara 312 miles framför oss innan vi skulle anlända hotellet i Key Largo. På med den fantastiska ljudboken vid namn Fyr 137 och på med farthållaren i 70mph. Stannade på den lokala lyxrestaurangen Wendys vid Fort Meyers och fortsatte vår resa.

IMG_1230
Kändes väl sådär, det där…

Sen mitt på en raksträcka mellan två träsk så fick vi punka. Ratten började vobbla och det kändes jäkligt mysko. På med varningsblinkersen och så stannade vi på vägrenen. Hoppade ur bilen och kollade. Ingen punka på förarsidan, puh.. Då kanske jag slipper bli överkörd i alla fall. Gick runt bilen och ingen punka där heller. Ehhh… Satte mig på huk och såg att någon slags gummiplatta som ska sitta under framspoilern hade släppt. Mitt ute på motorvägen bara sådär. Kunde rycka bort den rätt lätt så vi kunde fortsätta.

Väl framme vid hotellet så checkade vi in och Atle fick sina örondroppar och en Ipren. Öronvärk suger verkligen åsnepung. Hoppas han mår bättre redan i morgon. Sen blev det lite krubb i form av ostron och Catch of the day, som var Hog Fish, havets Marty Feldman.

Kollade även upp bokningen på bilen och tydligen har vi 100% självriskreducering på bilen, gäller tydligen det mesta förutom t.ex. vindrutan, däcken eller underredet och jag kan inte se att den där gummiplåten tillhör något av dessa. Men det lär vi väl bli varse när vi väl lämnar tillbaks bilen.

Avslutade dagen med lite bad i solnedgången.

I morgon gör vi förhoppningsvis inte något som innefattar trasiga bilar eller läkarbesök.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s