Resedagbok dag 13, beachhäng deluxe

IMG_7093

Gick och la mig med migränkänning. Vaknade med samma känning så medan Mirja gymmade och åt frulle så slaggade jag vidare tillsammans med vår preteen som inte hade en tanke på att vakna.

10.30 hasplade jag väl mig upp efter att ha tryckt i mig ett par Tylenol. Mirja hade köpt lyxfrulle, dvs en kaffe och en bagel med cream cheese. Någon sylt hade inte Dunkin Donuts så jag skivade lite banan på, funkade toppen. Sen gick vi de tre minuterna till stranden.

Där hände det inte så mycket förutom att vi badade och blev röda. Solstolarna inkl parasollet för $40 kändes inte jättebilliga men hey, så sjukt täta som vi är så skrattar man ju bara åt sånt. 😩 Kanske lägger oss på sanden i morgon istället. Hur stark kan solen vara liksom?? Vem behöver parasoll då?

Blev ju skönt mosiga alla tre så Mirja och jag tog en liten promis i den svalkande 33°-iga skuggan till Starbucks för en iskaffe innan Atle ville plumsa lite i poolen. Såg en pelikan komma flygandes men hajade aldrig att jag skulle dra upp kameran förrän det var för sent. Middagen bestod av burgare på Hooters och sen tog vi en glass på vägen hem. Atle valde att ge sin till en hemlös kille så hans mamma och pappa nästan blev tårögda av stolthet. Han har ett stort hjärta, vilket vi är oerhört glada över.

I morgon, repeat! Om kräftfärgen har lagt sig alltså.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s