Resedagbok dag 12, brunch, beach & benknäck

Fil 000 copy 2

Efter att ha vaknat heeelt ledbruten efter gårdagens 12-milamarsch i mina finfina Birkenstocks hoppade jag ändå till slut ur sängen. Målet för dagen? Clearwater Beach och äntligen lite strandslappande.

Men först var det dags att krubba med Viktoria, som hade valt att ta ett par veckor i Florida när hon hörde att läckergubben befann sig på den enorma halvön. Mirja spred Fuck Cancers budskap genom att ge bort ett armband till en överlycklig servitris på Cracker Barrel, som för övrigt hade en sjukt bra brunch. Kan rekommenderas om ni tar er till Florida någon gång.

fil-000-1-copy.jpeg
Vi råkade ha liiiite hög ISO på kameran. Insåg vi när det väl blev mörkt.

Hoppade in i Mercan och knappa två timmar senare anlände vi Clearwater Beach.

  1. Parkera bilen
  2. Checka in
  3. Byta om
  4. Mot stranden

Väl på stranden så såg jag ut som Moby Dick jämfört med alla andra brunbrända turister & locals. Atle hoppade i plurret på stubben såklart. Efter någon timme var vi alla rätt sega och lommade tillbaks till hotellet för en dusch och lite ombyte.

Fil 000 copy 3

Viktoria rekommenderade ett krabbställe i Clearwater vid namn Joe’s Crab Shack och då vi alla (eller i alla fall jag) älskar skaldjur så körde vi på det. Och jädrar vilket ställe.. Herrejösses. Gillar man skaldjur är det som att komma till himlen. Till och med Atle åt av räkorna, vilket får anses vara ett betyg liknande fyra stjärnor i Guide Michelin eller nåt. Minst!!

Väl tillbaks på hotellet monterade jag isär Atles BMX och stoppade ner den i väskan tillsammans med alla BMX saker jag har köpt till min nya hoj OCH VÄGDE DEN!! 21,8kg, puh.. 1,2kg till godo.

I morgon blir det beachen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s