Resedagbok dag 10, highways, shopping och en insikt

orlando-premium-outlets-international-drive-18
Stor Outlet.

Insåg något idag. Bilister i USA kör bättre än de flesta i Sverige. Eller kanske inte bättre men inte så satans aggresivt och egoistiskt som de flesta gör hemma. Skrämmande…

Dagen började med resans första hotellfrukost. Fantastiskt att hitta ett hotell som hade havregrynsgröt, frukt och en bagel. Atle testade de färgglada flingorna och höll på att avlida av äcklighet. Han valde ett äpple istället. Sen blev det, som utlovat lite bad innan vi hoppade i Mercan och blåste ner till Orlando.

vans-old-skool-blue-navy-vd3hnvy-mood-3
Skor.

Tog ett pitstop på Orlando International Premium Outlets som hade typ 17 miljoner butiker. Lagom många alltså. Först lite lunch på en italienare och sen var det dags. Atle shoppade loss på ett par Oakley Holbrook och ett par Vans, jag ett par Vans och fem t-shirts (testade några pikétröjor men amerikanska varianter alltså… vattefakk!!) och Mirja ett par shorts att ha i morgon då alla befintliga var smutsiga. När det väl var dags för henne att äntra Victorias Secret så pallade hon inte med det. Det lär väl finnas någon butik i Miami. Tänkte gå förbi Nikebutiken för att kolla på ett par pjuck men pallade inte med det. 170 miljoner människor i 17 miljoner butiker i antingen 35° eller 12° under två timmar fick räcka.

Väl på hotellet gick Mirja & Atle till gymmet medan jag tog ett par Treo och vilade lite.

Blir ju inte så många bilder när man bara sitter i en bil liksom. Tror inte vi tog en endaste idag, förutom de som redan är publicerade på instagram då. Men i morgon när vi ska spendera typ 14 timmar på Universal lär vi väl knäppa en eller två..

Nu väntar någon halvgrisig middag antar jag så den tänker jag inte skriva om.

Men i morgon lär det ju komma ett nytt inlägg. Universal Studios båda parker med VIP-pass och allt vad det heter. Kostade brallan och mer därtill så satan vad vi ska äta, dricka och åka gratis i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s