Resedagbok dag 7, Interstate 26 och en piggare Atle

DSC04495
St Phillips Church.

Efter att ha käkat havregrynsgröt eller osötad yoghurt till frukost hela veckan skulle vi lyxa till det med en Dinerfrulle i Rock Hill innan vi drog söderut. Atle tog pannkakor, jag likaså och Mirja tog yoghurt inkl granola och jag likaså. Herrejösses. Ska nog fortsätta med osötad havregrynsgröt och kokt ägg.

Fil 002 (1)
Gratis fylla, yey!!

Efter den sockerkicken stack vi söderut mot Charleston. Atle hade fortfarande feber och sov mest hela vägen, superskönt för honom (och för oss andra 😁). De 189 miles som det var till hotellet kändes som de bara flög förbi för helt plötsligt var vi här och fick bilen incheckad, gratis champagne (som vi såklart ändå betalar för med rumshyran) samt lite andra ”gratissaker” på rummet (mer alkohol).

Käkade varsin tonfisktaco (Atle åt burgare) på en lokal restaurang och till min förvåning och oerhörda glädje så åt lillkillen för första gången på typ fyra dagar. Aptit tyder förhoppningsvis på att han är på väg tillbaks nu. Däremot så ville han softa på hotellrummet när Mirja & jag tog en liten promis i the french quarters. När vi kom fram till Victorias Secret gick jag till hotellet för det där skulle nog ta tid.

Fil 001 (1)
Lycklig Mirja!

Kom väl tillbaks till hotellet och mötte en kille som faktiskt såg ut att må rätt bra. Äntligen! När morsan väl kom hem med en massa påsar innehållandes tutthållare +ANNAT var det dags att ta ett bubbelbad (japp, det bubblar i badkaret utan att man behöver fisa) och svida om inför kvällens restaurangbesök som innehöll en löjligt bra Hot Shrimp & Crab Toast samt grillad Mahi Mahi. Mirja käkade lax och Atle tog föga förvånande friterad kyckling.

Efter an snabb visit på rooftopbaren där jag drog i mig en whisky sour kom jag tillbaks till hotellrummet helt slut och kraschade hårt ner i sängen.

I morgon gör vi Charleston. Kanske till cykel, kanske till fots. Kanske en spökvandring, det får morgondagen avgöra.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s