Resedagbok dag 6, Oakleys & promis

Turen till Carowinds ställdes in så fort vi insåg att Atle fortfarande inte är frisk. Att vara ute i strålande solsken och 35° kan bli lite jobbigt. Det räckte med att vi tog en tur med Mercan till en outlet för att han skulle krokna.

IMG_1150
En keps på en gubbe.

Vi drog till outleten bara för att ha något att göra och eftersom Atle var sugen på ett par Oakleys. Som tur var så fanns det en Oakleybutik där, så hans pappa köpte sig en keps medan Atle bara ville hem och sova. Det finns ju en överhängande chans att vi hittar fler outlets med Oakleys så det gjorde nog inget. Sen gick vi förbi en butik med Vans men som sagt, det finns ju en överhängande chans att vi hittar fler outlets med Vans. Men halva priset jämfört med hemma lockar ju alltid, snål som man är.

Screen Shot 2017-07-30 at 22.37.13
Lagom långt för ett par Birkenstocks.

Väl ”hemma” så tog jag en liten promis bara för att få röra på mig lite. Att ge mig ut och kuta här när solen är uppe funkar ju inte. Men en promis på 5,6km var skönt att få i benen. För att göra det ännu skönare hade jag ju kunnat knata i mina jympadojor men så långt tänkte jag inte så det blev fotriktiga Birkenstocks. Tvättade upp det som var smutsigt och körde en middag på La Cancun innan vi drog till hotellet, kollade på Harry Potter, åt lite chips och drack Cola Zero.

I morgon lämnar vi Rock Hill efter en helt fantastisk vecka och drar vidare till Charleston.

Men mer om det i morgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s