Resedagbok dag 5, feber, faith och fartfyllda rejs

child-has-got-flu-sneezing-cartoon-44759851.jpg

I natt fick Atle feber. Hans hosta vi trodde berodde på luftkonditioneringar +ANNAT var nog början på det som nu bröt ut. Vilket även betyder att han inte var helt kry när han tävlade tidigare i veckan. Inte konstigt att han verkade lite slö på banan och hostade som en galning mellan heaten. Så han och jag drog iväg till Walgreens i morse och köpte lite hemliga mediciner som vi hoppas ska bidra till ett snabbt tillfrisknande.

IMG_1136
Mirja när jag tyckte att Taylor Swift skulle byta ut Connor mot mig. Tydligen så var det roligt.

Igår kväll krubbade hela gänget, förutom Jägestedtarna på Outback. Det bjöds på kött och kändisar då den regerande OS-mästaren Connor Fields, ni vet han som vi tog en bild på häromdagen hållandes i en tröja med #11 på. Han var där med sin flickvän Taylor Swift, en hyfsat känd flicka som sjunger och åt, vad jag misstänker var kött. Atle fick såklart dåndimpen men kunde hålla sig från att störa sällskapet under middagen, dutti kille. Det roligaste under middagen var nog i alla fall att Brett Van Rooyen, ni vet killen som ligger bakom Faith Race kom till vårt bord och gjorde en liten videointervju med Atle, som kvällen till ära bar sin Faithkeps.

DSC04363
Nu drar vi mot banan. Farsan pekar ut vägen.

Som tur är så har vi ju bara ca fyra minuter till banan så vi lyckades i alla fall att ta oss till arenan för att se de snabbaste killarna och tjejerna hoja och flyga. Atle körde såklart dit då han hade blivit feberfri med hjälp av en Ipren och extra sömn.

DSC04378
Oscar i täten!!

Idag var det Filip och Oscar som skulle skaka liv i benen och ta sig an SuperCrossbanan med alla dessa galna hopp. Båda körde såklart som gudar. Filip hojade in på tre femteplatser (mot den absoluta världseliten) och Oscar på en andra, en fjärde och en andra. Det betydde tyvärr att Filip hade hojat klart men Oscar tog sig till kvarten där han fick ett litet kast, tappade fart och så var det kört.

DSC04458
Festen fortsatte långt in på kvällen.

Klart grymt kört av båda två. Vann gjorde Alise Post och Corben Sharrah, i alla fall i elit, juniorklasserna blev helt irrelevanta när Oscar inte gick vidare.

Summer theme park fun at Carowinds Amusement Park near Charlotte, NC

I morgon åker resten av gänget mot New York och vi ska ta en dag på Carowinds vattenpark, givet att febern är borta, innan vi drar vidare mot Charleston. Supertack för ett grymt sällskap till alla svenskar som har varit här, det gjorde veckan ännu bättre!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s