Resedagbok dag 3, kändisar och tajta rejs

IMG_1123
Atle & Maris ”The Machine” Strombergs

Medan Atle och Mirja dunade som två björnar en mörk vinternatt gav jag mig ut och kutade lite på morgonkvisten. Det kändes rätt friskt och svalt först men det var det inte. Så efter att ha nästan dött av ansträngning och värmeslag tog jag en kall dusch och eftersvettades i typ en timme. Obligatorisk kaffe på Starbucks och sen iväg till banan.

img_1121.jpg
Kaffe.. Yum!!

Mötte upp Albihnarna, Filip och Linnea på läktaren där vi stannade mest hela dagen, förutom när vi skulle springa över halva området för lite autografer och fotograferande såklart. Idag hade ju de flesta proffsen anlänt till banan till alla barns stora förtjusning. Atle fick syn på Caroline Buchanan på vår läktare och sprang ner helt själv och mekade ihop en fet groupie på dem tillsammans, löjligt nöjd liksom.

IMG_2134
Atle och hans nya mamma Caroline!!

Medan jag gick in till J&R och shoppade varsin nummerplåt och en guldkedja till mig med (guld är ju liksom alltid rätt) så fixade Atle både en ny keps, autograf och en groupie med den störste av dem alla, Maris Strombergs och lite senare fick han till samma grej (exkl kepsen då) med regerande OS-mästaren Connor Fields. Inte illa pinkat av en tioårig grabb från förorten. Sen drog han iväg och tjackade ett par feta goggles för sina egna pengar.

img_1116.jpg
Atle & Connor Fields.

Själva rejsen då undrar ni? Jodå, de där killarna och tjejerna i yngre tonåren är ju löjligt snabba och kraschar gör de oxå, som tusan. Vinnarna för dagen måste nog fransoserna utses till. Det kändes som att de vann typ allt.

IMG_1124

Kvällen tillbringades först på Hornets Nest BMX där Fabian och Filip körde lite träning inför sina rejs och Atle körde in sin guldkedja och sina nya goggles innan vi drog in till Charlotte och krubbade sjukt najs thai.

IMG_1120
Nu med nya feta goggles!

I morgon ska Fabian rejsa, mer om det om ca ett dygn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s