Resedagbok dag 2, raceday!

atle-i-rock-hill.jpg
Officiell bild från UCI. Fett va?? Tack Ola för den!!

Efter att ha hostat sig genom natten så vaknade killen fantastiskt utvilad och vi likaså. Men hey, det finns väl värre saker än det tänkte vi och kastade i oss lite frulle innan vi rullade bort mot banan och med hjälp av parkeringstillståndet rullade förbi kön av alla vanliga människor. Att vara Championship Coach för Team Sweden har ju sina fördelar.

DSC03951
Ser ut som en konferens för beduiner. Men även lilla Sverige fick ett tält.
dsc03990.jpg
Team Manager Assistant Mirja ger sina experttips till Atle innan starten.

Jag har tjatat hål i Mirjas öron hela dagen om vilket flax vi har haft med vädret. Men moln och 82° F (28° C) kändes svalt och skönt efter gårdagens 107° F (42°) så det oerhörda lidandet uteblev faktiskt under hela dagen.

DSC04012

Hur gick det med cyklandet då? Som förväntat skulle jag säga. De hade kapat ner allt till två heat på grund av risk för åska så det blev bara två heat för Atle. Men han var ändå nöjd med dagen. Han fick en riktigt bra start i första heatet men hade inte riktigt orken att haka på de snabbaste hela varvet, något vi ska ta tag i rejält när vi kommer hem med ett rätt hårt träningsschema. I det andra heatet blev han uttryckt och snäll som han är så står han inte på sig utan bromsar för att undvika en krasch. Något vi kommer fortsätta tjata om.

DSC04016
Den långa väntan på en grillad gris.

Han belönade sig med en guldfärgad kedja till hojen som ska på när vi kommer hem igen.

Ikväll är det middag med hela svenskgänget och i morgon är en annan dag.

Ett svar till “Resedagbok dag 2, raceday!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s