Resedagbok dag 1, övernattningen

Atle är inbjuden som gästskribent för dagens uppdatering.

Jahaja, klart oväntat men ändå inte så här i efterhand. Ska det gå åt fanders kan det lika gärna göra det med råge så är det klart sen.

Screen Shot 2017-07-26 at 05.02.08
Atle & Stefany!!

När vi väl kom fram till Toronto så missade vi såklart flyget till Charlotte. Men inte deppade vi för det. Jo det gjorde vi kanske men bara i fem minuter. När vi insåg att vi ändå skulle komma fram i tid för att Atle skulle få köra kändes det heeeelt ok att slippa ännu en flygning just då. Så Ruth från British Airways agerade hjältinna och fixade en natt inkl middag och frukost på det lokala Sheraton i Toronto.

Så i morse kom vi alltså fram till Rock Hill. Efter att ha hämtat ut bilen drog vi direkt till banan och hämtade den magiska påsen med alla saker till tävlingen så vi ÄNTLIGEN kunde checka in Atle. Lugnet spred sig dock som en filbunke utsmetad över hela kroppen när vi insåg att Christian hade fixat ALLT. Så enkelt alltså…

IMG_1089
Det blev några grindar idag.

Efter att ha checkat in på det överdådiga Bestway Inn drog vi till Hornets Nest BMX, en liten lokal bana i Charlotte som hade samlat typ hundra cyklister som ska hoja VM. Atle blev helt stoked när han fick syn på Stefany Hernandez där. Ni vet Stefany som var världsmästare innan Mariana Pajon och som kom tre på OS i Rio.

IMG_1094
Trött kille…

Naturligtvis så klotade Atle på det sista varvet och slog i sin handled. Så OM han inte vinner VM i morgon vet vi alla varför.

Jo just det, tempen visade 107° F idag.

2 svar till “Resedagbok dag 1, övernattningen”

  1. Klotar man inte på sitt första VM har man inte satsat nog, det är sedan gammalt (det är lite som att bottna i varje åk) Kör så det ryker!

    Stor spark i rumpan på dig Atle 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s