Resedagbok dag -1

Eller noll? Jag har ingen aning och det spelar säkert ingen roll heller.

Men i morgon 04.45 kommer taxin och tar oss till Arlanda där British Airways flyger oss till Heathrow. Väl där står det förhoppningsvis ett flygplan från American Airlines som tar oss till Charlotte, NC på typ åtta timmar eller nåt.

20314514_1609272272439899_74385069_o
The kit!

 

Då vi är såna oerhörda n00b’s och borde typ ha anlänt Rock Hill i förrgår eller nåt (när man ser hur alla andra har gjort och när anmälningarna på plats skulle ske) är det ju en oerhörd tur att det finns fantastiska personer (tack familjen Albihn) på plats som har fixat Atles startkit, betalt startavgiften, fixat parkeringstillstånd och säkert 100 andra saker med.

19989632_891032301050148_6407241704665747405_n
Våra hjältar!!

Men vi måste ändå stressa och landa, gå genom passkontrollen, hämta bagaget (som förhoppningsvis kommer med flyget) samt hämta hyrbilen innan vi drar som en raket till banan för plåtar, plombering samt ackreditering. Atles hoj skall plomberas så att det endast är han som kommer genom alla kontroller med den, jag är tydligen CHAMPIONSHIPSCoach och Mirja CHAMPIONSHIPSTeamManagerAssistant så vi måste få våra passerkort och OM vi kommer i tid så ska Atle svida om fort som tusan och sen ge sig ut på banan och rulla lite. Men det får vi se om det hinns med i morgon.

Först ska vi ta oss dit.

Fortsättning följer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s