Weehoo! Så bra är min Wahoo!

Jag köpte ju en Wahoo Element Bolt för ett tag sen då min Garmin 510 åkte i grovsoporna efter ett debacle för mycket med den enheten.

Efter ett par dagar med spända förväntningar så ramlade den ner på det lokala ombudet och efter att ha packat upp den (tyvärr utan någon film) så var det dags att försöka ställa in den. Laddade ner appen jag hade läst om att man skulle ha och vips så startade kameran när appen väl startades. Slog på enheten och upp dök en QR-kod. Resten är historia men tio minuter senare så var den uppdaterad, installerad och injusterad efter mina preferenser. Efter att ha använt Garmin i x antal år blev jag mest förvånad. Kunde det verkligen vara så enkelt? Jo jag tackar ja, det kunde det.

IMG-0926
Stoked gubbe!!

Passade även på att köpa ett par Roval SLX24 till min Sequoia. Hade internettat mig fram till att originalhjulen var ett par riktiga bojsänken och bojsänken är ju trista trots att jag alltid hade uppfattat hojen som rolig och sjukt lättrullad.

Efter ett par dagar med spända förväntningar så ramlade de ner på den lokala cykelhandlaren tillika klubbstugan. Av med däcken från de gamla och på de nya, i med lite stansvätska och sen pumpa för hand. Kunde det verkligen vara så enkelt att få det tätt? Jo jag tackar ja, det kunde det. Vägde såklart hjulen före och efter och visst blev de nya lättare, faktiskt nästan 2kg. Att de även är styvare gör ingenting. Styv gubbe kräva styva hjul

IMG-0931
Nya, lättare hjul, oj så kul!!

Så idag var det så dags för att testa lite. Nu har ju jag läst på happyride att det bara får heta test om det är gjort i ett tyskt lab hos typ Tour Magasin, men jag är lite av en renegade och det här är ju min blogg!

Hojade väl en 40km’s runda på Erstavik idag med de nya prylarna och satan i gatan så najs det var. Att ha en hoj som är 2kg lättare när det kommer till roterande vikt och en cykeldator som känns sjukt modern jämfört med min 510 är faktiskt rätt kul, trots att det ”bara” är prylar men prylar är ju kul i en prylsport. Tog det lite piano då jag inte vill svettas så mycket med den nya tatueringen.

IMG-0935
Nio härliga datafält som jag idag valde att ändra under rundan. Notera LEDarna längst upp. De blir röda när jag passerar tröskelpuls. Avancerat? Inte alls in the world of Wahoo!
img-0933.jpg
Alla vägar och stigar jag hojade idag fanns med i standardkartan. ALLA!! Det räcker för mig.

Mitt i skogen så fick jag möte. Och inte vilket möte som helst utan med Alva, Inez och Kristian, ni vet tjejerna som är typ bäst i världen i BMX och som tydligen gillar att hoja i Hellas. Precis när jag möter kompisarna så börjar det dugga lite lätt. Fem minuter senare så öste det ner men som tur var så låg Lindalen nära.

img-0936.jpg
We are BFF’s!!

Väl där så stod hela familjen Rundström (exkl Vendela som är på schlätta) med öppna armar och bjöd på både Carbonara, snutkaffe och Tdf med Vacchi och Adamson.

Screen Shot 2017-07-09 at 16.42.51
Episk gravel idag!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s