Ränneslättsturen, en given succé. 

Ojojoj, vilken dag. Vid 04.45 gal tuppen i solskenet. Jag sprattlade ur sängen och flög ner till köket. Mekade min vana trogen ihop lite obligatorisk havregrynsgröt samt kaffe och läste om Trumps senaste succéer i the great land of US of A i DN. 

Tajt gubbe i tajt lycra.

Hoppade upp på hojen och mötte upp Mange vid bilpoolen 05.30 sharp. Döm om vår förvåning när garaget bilen stod i öppnade en timme senare. Men sura miner hade vi inte tid med så vi fixade en kärra i Bajens högborg, dvs Gullmarsplan. 

Tre timmar senare stod vi som ett par ystra ungtuppar och nålade nummerlappar i Småland. Träffade Jessica, Jaime och John och la upp planen för dagen och tog en läcker bild. Men då hade John gått på toa. 

75% av dagens gäng från SCSCK.

Starten gick och jag klippte väl en 100 placeringar innan jag defilerade in i mål som den vinnare jag alltid är. Mange, som inte hade orkat stansa sina däck åkte på en dubbelpunktering och slapp hoja hela rundan. Snacka om vinnare.

Just like gold.

Tack alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s