The return of the Söndagsrunda

Idag körde jag (ännu en) nystart på Söndagsrundan. Det har blivit några de senaste åren men idag kändes det som en riktig nystart.

Screen Shot 2017-06-25 at 21.39.43
40 fantastiska kilometer.

Efter att ha festat (dvs ätit mat och druckit alkohol i mängder som gubben normalt inte får i sig) i dagarna fyra i Kullavik var det dags att komma ut och röra lite på sig. När störtskuren kom kändes det väl sådär lockande men när molnen sprack upp och solens strålar återigen sken över Bel-Air var det bara att dra på sig lycran, på med de läckra CX-strumporna och hoppa i 2FO-pjucken och ta riktning på Nacka Strand.

IMG_0755
Superdupiga gravelpjuck och strumpor som visar vad hösten har att erbjuda.

Rundan, eller delen av rundan som min BFF Mange och jag kallar Nackas Backar och som Johnny visade oss för några år sedan är en löjligt trevlig start på en söndagsrunda. Höjdpunkten är såklart backen som på Strava heter Spindelbenens rekordbacke och som är en homage till mig från min andra BFF Ivar. Om det är någonstans man vill ha KOM på Strava är det såklart där. Och det är löjligt roligt att min tredje BFF Beorn har KOM där för tillfället. Dagens ben bjöd dock inte in till några försök att sno den.

IMG_0751
This one for the ladies/gubbar/whoever!! 

Efter att ha åkt på Eriksgata genom Nyckelvikens Herrgård väntade snart en blandning av Erstaviks härliga grusvägar, lite golfbanesightseeing i Saltis och en check för att se att Beorns hus stod kvar då han och familjen förlustar sig med Metaxa på någon grekisk ö där han glider fram som den gud han är.

IMG_0760
Produktplaceringen är på helt rätt ställe. De brandgula TLD-handskarna ingår inte i dealen.

Knappa två timmar och 40km efter starten rullade jag in på gården, sköljde av hojen och åkte upp och krubbade middag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s