Upplandscupen i BMX avklarad

Efter att ha skämts pyttelite och insett att jag åtminstone borde träna någon gång så körde jag upp för Hammarbybacken tre gånger igår.

Vaknade så klart med pangpangben efter den upplevelsen så jag förväntade mig naturligtvis stordåd på BMX banan i Hallstavik idag.

img_0714.jpg
Vi fick skjuts av Ebba, Loves mamma idag vilket var så klart härligt då jag förväntade mig segerchampagne på banan och kunde således inte köra. Plus att det såklart det var supertrevligt att ha lite sällskap på banan och på vägen dit/hem. My, Loves lillasyster höll låda mest hela tiden och berättade att hon ska börja tävla snart. Förväntar mig stordåd även där.

Tävlingen gick naturligtvis som förväntat. Jag vann allt i min klass exakt som vanligt. Atle slutade på en superfin sjundeplats i Upplands-cupen vilket jag tycker var helt fantastiskt bra. Love som har vunnit typ allt vann allt såklart. Trots att han vurpade i finalen och kom åtta idag.

3f31f55c-7d30-42ab-91dc-a6b931bb7e78
Då Mirja är i Göteborg på roligheter så kör vi som vanligt en grabbkväll idag med grillning och tillhörande belgisk öl. För att fira våra framgångar såklart.

Ett svar till “Upplandscupen i BMX avklarad”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s