Happy Homies

Helgens händelse, trots kuligheten med BMX måste ändå vara Lida Loop som jag ska hoja i morgon. 65km pure pleasure för en gubbe som även i år inte har hojat några längre rundor för att förbereda den trötta kroppen.

dsc00599.jpg
Dagens vinnare i Pojkar 46+

Livet ska ju vara en fest sägs det så därför startade jag helgen med att köra ben igår och vaknade således med en härlig träningsvärk. Ner med lite havregrynsgröt i kistan och off to Märsta för lite härlig mjölksyrafest i den lokala tävlingen Happy Homes GP.

Föga förvånande vann jag klassen Pojkar 46+ idag med och fortsatte min succéartade resa inom BMX.

DSC00476

Atle hade tyvärr en tung dag med ett riktigt tufft motstånd i sina heat. Att köra Pojkar 11 – 12 när man fortfarande är 10 kan ibland vara lite väl tufft. Men han får ladda om till morgondagen när han kommer hoja Pojkar 10 – 11 istället. Efter att han hade ryckt upp sig så greppade han linsen och tog lite awesome bilder. Bland annat dessa:

dsc00705.jpg

DSC00689DSC00641

Älvsjö BMX gjorde som vanligt riktigt bra ifrån sig idag. Löjligt kul att vara en del av den fantastiska föreningen med alla grymma kidz!

Själv ska jag raka benen, kolla in vilka lycrakläder inkl blöja jag ska ha när jag återuppstår som en MAMIL i morgon fm.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s