Slayed by the vampire, then BMX!

Måndagar betyder Måndags-BMX, det är sen gammalt.
Just idag kändes det extra spännande då Kristian & Co spenderade lördagen med att skyffla ut 12 ton grus upp till den första dubbeln på andrarakan medan jag låg hemma och försökte få hjärnan att inte krypa ut ur mina ögonhålor..

IMG_0604
Vilken sjukt urusel bild. Jag fick i alla fall med Elias som ser ut som han håller på att dö.

Det var en gles skara som samlades på startkullen idag. Trots strålande solsken och en ny stepup så blev vi inte fler än dryga tio pers. Men men, det är ju alla andras förlust. Gabriel steppade upp och tog kommandot tidigt till min och Kristians förtjusning. Ibland är det rätt gött att bara få vara istället för att alltid agera tränare.

Planen var enkel, fem varv i full fart med tio minuters vila mellan. Låter väl inte så jobbigt? TIO MINUTERS VILA liksom… Jomentjena. Efter den tredje intervallen såg Atle ut som han hade stelopererat benen på fjärderakan. Endast hans nya, röda TLD-shorts glödde för benen där under såg ut som överkokt spaghetti.

img_0605

Mina ben skrek, jag kände mig yr och helt orkeslös. Kristian såg ut som han skulle gråta efter varje heat. Elias var hålögd, Atle låg och halvsov bredvid grinden. Endast tjejerna hade det där sprättet i benen som vi gamlingar endast kan drömma om. Men den bästaste träningen är väl den som verkligen är asjobbig? Jag som inte gillar att träna utan bara att hoja.

När jag väl kom ner till bilen och drog av mig skyddsjackan såg jag kompressen och kirurgtejpen. Visst fan ja, jag skulle ju bara softa idag då jag lämnade 450ml blod till bättre behövande tre timmar innan. Antar att det blev som höghöjdsträning idag och när jag väl får tillbaka lite röda blodkroppar kommer jag, återigen att dominera på BMX-banan.

Screen Shot 2017-06-05 at 23.38.46.png

Vilken present jag valde på blodcentralen? Att skänka en nalle till något barn som behöver den bättre än jag behöver en trisslott såklart.

https://www.strava.com/activities/1022746467

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s