Bike, bruds, broes & bärs

Det damp ner en facebookinbjudan från Peffen tidigare i veckan med den fiffiga titeln ”Bike, bruds, broes & bärs” vilket alltså betyder att killar och tjejer hojar tillsammans och sen så grillar vi några vurrar och hivar i oss ett par bira.

18767819_10154726649028129_7368453073216566370_n
Foto: Felicia Engerdahl

Kollade en snabbis i kalendern och visst var fredagskvällen tom. Ett klick senare så var jag anmäld. När Atle fick höra om detta krävde han såklart att få haka på och med devisen att BMXare är alltid välkomna så gjorde vi sällis till HBB med Jonas och Oliwer. Oliwer på bakhjulet mestadels av tiden till Atles stora förtjusning.

Efter att Peffen, som hade klantat sig i Flobban tidigare idag och således inte kunde haka på, hade tagit en bild så rullade ett tjog glada cyklister till skogs. En del nya ansikten blandat med nära bekanta som Mange, Hanna, Ragge, Lisa, Jonas, Oliwer, Lovisa och Ebba.

Screen Shot 2017-06-04 at 22.26.05

Atle var hetare än nykokt kaffe och allt gnäll som brukar komma efter ett tag var som bortblåst. Jag tog åt mig av kritiken och insåg att det kanske inte är så superkul att bara hoja med sin gamla och skrynkliga farsa alla gånger. Till och med när han klotade så blodvite uppstod så hojade han bara vidare.
Efter att ha kommit lite efter någon gång samt sett något som taget ur Monty Pythonsketchen 100m dash for people with no sense of direction kom vi åter till HBB där Felicia redan hade börjat grilla vurrar, Mirja hade anlänt efter sina varv runt sjön och Fredrich tuppade sig med Linnea som den stolta far han är.
Resten av kvällen bestod mest av att sitta och ljuga om hur freakin’ awesome vi hade varit i skogen och när mörkret föll så blev lattefarsan ledd hem av sin fantastiska fru.

Kudos till Felicia som roddade ihop allt detta.

https://www.strava.com/activities/1017869811

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s