The road back to humiliation

Sådärja, nu börjar jag faktiskt…. Ja, vad ska jag kalla det? Inte komma tillbaks för dit har jag långt men jag är i alla fall igång med träningen. 

Glad gubbe med stelt leende och powerbeats i öronen! Allt för fancluben!

Den här veckan är faktiskt sjunde veckan i rad som jag har kört efter mitt hemknåpade träningsschema. Ett schema, som till skillnad från det jag körde efter förra året innehåller två källarpass per vecka istället för fyra till fem stycken som jag hade då. 

Till det har jag lagt på ett löppass, styrketräning, cirkelträning med klubben och nu även uppe på Nox Box i Globen. Hur många dagar har en vecka egentligen? Ska ju även börja köra Le Peloton igen men det är fortfarande liiiite för kallt och liiiite för mörkt.

Idag sportade jag min nya Älvsjö BMX Jersey i källaren och se bara så glad man är när man har fått på sig en ny tröja!!

A view to a kill! Klar lyxigt med el till fläkten nu för tiden så
den inte bara står där och ser dum ut. Men Zwift är långt borta!

Mina armbågar och axel blir faktiskt, om än långsamt, faktiskt bättre. 2016 kommer bli ett toppenår! Mer om det senare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s