VETTERNKETTE

Vi svenskar gillar inte att tävla. Vi svenskar gillar motionslopp för där behöver vi inte ”tävla” utan man kör bara mot sig själv, gärna mot den tid man hade året innan på samma tävling, förlåt motionslopp.

Magnus & Emil i bakgrunden samt David (utan ansikte) och så jag under förra årets Velothon Sthlm. 📸Jonas L.

På motionslopp tävlar, förlåt kör det mest medelåldersgubbar på dyra hojar, aerodynamiska hjälmar och orakade ben, tätt omslutna av den dyraste lycran.

Det bästa med motionslopp är att man inte behöver vara med i någon klubb eller ha någon licens för man tävlar ju liksom inte. Man hojar ju bara för att det är kul.

Det enda som kan vara jobbigt när man tävlar, förlåt kör motionslopp är om någon utomstående kommer och förstör den perfekta VETTERNKETTE som man ligger i för att komma i mål (på motionsloppet) under ett visst antal timmar, typ sub 8 timmar. För då har man ju liksom vunnit!

Men hey, det är ju liksom ingen tävling så det gör ju egentligen inget.

Just det ja, har jag sagt att jag har anmält mig till motionsloppet Velothon Stockholm? Superskönt att inte behöva tävla utan bara hoja för att det är kul ju!! Jag gjorde det förra året och det var ju toppenkul att bara hoja för att det är kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s