Grönt skaldjur

Vad är det som händer? Bloggposterna duggar tätare på lattegubbens lilla hörn av interwebz än antalet semlor jag får i mig på en vecka. 

Grönt e ju superskönt!!

Var väl på den så kallade framsidan idag. Kallt, disigt och allmänt taskigt väder som vanligt. Hajar inte varför deM som bor där tycker att det är så satans gött där? Men så kom jag på att deM har ju faktiskt rätt schysta skaldjur. Så efter att ha fått utstå en dag i Göteborg inhandlade jag en krabba och lite räkor och satte mig på tåget hem igen.

Väl hemma i solgasset så fick jag såna enorma vårkänslor att det började sprattla i mina annars så träningsvärksstela ben när jag tänkte på att utesäsongen snart är igång. Och då jag kasserade min gamla hjälm efter smällen i höstas när jag sabbade mina (fortfarande onda) armar insåg jag ju att jag inte har någon störtkruka att dra på skallen om det skulle vara så att Atle och jag skulle få ett infall och åka till Älvsjö.

Och med en nyinkommen lön på kontot kändes valet lätt mellan att kunna handla mat på en månad eller att skaffa en fet kruka.

Som Kate Moss en gång sa: Nothing taste as good as skinny feels. 

Nudlar från Demae Ramen är ju faktiskt rätt ok.

Ett svar till “Grönt skaldjur”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s