Pajasens nya kläder

Det är ju inte bara kul att byta klubb. Speciellt inte om klubben endast har officiella klubbkläder för en gren som man inte tänkte tävla i. 

Med huvudsponsorn på magen såklart!

Eller tänkte och tänkte förresten. Om det krävs att jag tävlar ibland för att fylla ut någon pojkar 17år och uppåt så kan jag ju göra det såklart. Jag har ju en Älvsjö BMX tröja för just BMX oxå, men det är ju inte där jag kanske hade tänkt att tävla, bland killar som rullar i mål samtidigt som jag har lyckats komma genom första kurvan.

Målet för i år (precis som förra året) är ju cx-cupen såklart. Fast nu med ett helt annat mål än det jag hade innan och som jag nog skrev om i ett tidigare inlägg. Fast oavsett mål så måste man ju ha kläder att hoja i och efter hyfsat mycket letande fann jag ett företag som verkade göra hyfsat schysta kläder med en minimibeställning på ett plagg.

Så efter att ha fått lite provklädet hemskickade och lite hemdesignande i något onlineverktyg så fick jag idag hem mina nya kläder.

En kortärmad tröja samt två tempodräkter, en kortärmad och en långärmad. Tempodräkterna skall ju såklart användas som cx-dräkter så jag kommer nog köra med långärmad undertröja och såna där fiffiga kallingar som man kan ha under när det är lite kallt ute.

Måste bara tappa några kilon först så att jag får på mig en underställströja, men det är ju ändå planen.

Ett svar till “Pajasens nya kläder”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s