Varför?

Ja det kan man ju fråga sig.

Hörlurarna är ju i alla fall sportiga!

Varför körde jag så hårt att jag ruttnade på all träning?
Varför struntade jag i att träna i typ ett halvår?
Varför fortsatte jag att köra efter att jag sträckte mig i GBG?
Varför skulle jag försöka bunnyhoppa i höstas?
Varför slutade jag att golfa?

Frågorna är så många….

Nu sitter jag i källaren och funderar på hur jag ska komma i form för att ens få starta i samma klass som mina idoler Mange, Ivar och Beorn. Tveksamt om det räcker med träning? Funderar på om jag inte kan hitta lite EPO någonstans? 

Den där Barbiedrogen verkar ju vara lätt att komma över så hur svårt kan det vara att hitta lite EPO liksom??

Woohoo! Det är ju ok att vara värdelös!!

Men vänta lite? Jag skulle ju hoja för att det är kul och källarpassen får väl ses som en extra krydda för att komma i lite bättre form. Och jag kan ju alltid hänga med gubbarna ovan i målområdet när de har kommit i mål, duschat, ätit middag etc och jag just har rullat över mållinjen!

Woohooo!!

3 svar till “Varför?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s