Me and my Fatbike

Ja, det skulle man ju kunna tro, i alla fall när man ser de här läckerheterna till hjul inkl däck. Först byggda av oraklet Beorn och sen byggdes bakhjulet om för 11-delad body av Peffen. Spikraka, tokstyva och oerhört mulliga! Väger väl in på dryga 3kg eller något. Men de har klarat av två stycken Flandern Runt och ett Paris – Roubaix utan att ha slagit sig en millimeter ens. Då med 24mm’s däck.

36 ekrar, fyrkors, aluminium, lim och gummi i en salig blandning!

Med 27mm’s Paris – Roubaixdäck från den italienska utmanaren Challenge (fiffigt va??) kommer jag att sväva som på moln under både Flandern Runt och Paris – Roubaix. Det KAN ju bero på att jag kommer se båda från fåtöljen såklart. Men läckert blev det hur som helst.

2 svar till “Me and my Fatbike”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s