Hej hej……

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Vet inte riktigt vad jag tänkte skriva men jag testar väl att fortsätta lite här i alla fall. Tycker jag att det blir trist så tar jag väl en till paus.

Det har både varit jobbigt……

Som ingen vet så gjorde jag ju en satsning mot cx-cupen 2015 genom att gå till Aktivitus, få bevis på att jag både var fet och i dålig form och fick sen ett schema som gick ut på att jag satt i källaren i sex månader och glodde in i en stolpe.

Och spännande att börja träna igen….. Antalet rynkor visar att vikten är på väg ner! Woohoo!

Blev lättare och starkare och lagom till att cx-cupen skulle börja så ruttnade jag på all träning förutom att hoja BMX med Atle. Så det var det enda jag gjorde. Någon cx-cup såg jag aldrig skymten av. Hojade väl BMX till den 11:e oktober då jag gjorde en OTB på banan med sprickor i underarmarna som resultat. Träningen efter den fadäsen blev väl lite sisådär.

Det mesta cykelfokus har väl legat på den här lilla krabaten och kommer så att göra i framtiden med.

Så jag fortsatte min väg mot den episka fetman fram tills för några veckor sedan då jag helt plötsligt vaknade upp ur min patetiska dvala och bestämde mig för att ta tag i mitt träningsliv, fast nu med ett helt annat mål, nämligen att hoja för att det är kul och inte bry mig om eventuella placeringar (som om jag hade haft några placeringar att slåss om i 2015 års cx-cup?).

Kommer sporta den här dressen på årets cx-cup hade jag väl tänkt. Både som kortärmad och som långärmad.

Så jag har lämnat CkCX (åtminstone för tillfället) och har beslutat mig för att göra allt som har med cykling att göra för Älvsjö BMX. Det är ju ändå där Atle är medlem och tävlar och då han är det som är viktigt på riktigt så vill jag testa att go all-in för Älvsjö när det kommer till cyklingen. Jag kommer även att sitta med i styrelsen under de nästkommande åren där.

Så nu har jag en ny plan; samma cx-cup fast ett år senare och bara köra för att det är så in i bombens kul (och kanske inte bli varvad då) med cyclocross. Ska försöka hoja lite MTB-lopp oxå om det hinns med.

Men först och främst ha kul och helst med Atle om det går! Och receptet på det för den här gubben är INTE att träna så mycket som det går har jag insett.


8 svar till “Hej hej……”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s