Jag har ingen plan….

Men någonting kommer jag väl göra i framtiden när det kommer till cyklingen.


Efter att ha hojat regelbundet sedan 2004 (tror jag) blev jag för typ tre, fyra veckor fed up på hela grejen.

För tillfället är det pendling till/från jobbet och BMX med Atle som körs, pendlingen för att jag hatar bilköer och BMX för att det är den enda cykeldisciplin som är kul för tillfället.

Varför jag är så less på allt TROR jag beror på detta:

Hade ett rätt risigt 2014 då jag led av sviterna från min muskelbristning, kom på alldeles för sent att cx-cupen var i antågande och körde lite panikträning veckorna innan. Körde några tävlingar i cupen men var sjukt mycket svagare än jag var innan min skada 2013, vilket gjorde det rätt trist.

Kontaktade då Aktivitus för att se om jag kunde bli starkare med cx-cupen 2015 i sikte. Körde 16 veckor i källaren, fem till sex dagar i veckan, blev 27% starkare men det var ju inte så jättekul. Sen kom sommaren, borta i tre veckor i Italien där jag levde på ost och rödvin och blev fet som en gris, fick panik och fick ännu ett schema att köra efter. Körde efter det, började komma i form och sen så fick jag panikångest eller något och tokruttnade på allt som hade med träningsscheman att göra. Det var typ tre veckor sedan.

Så här sitter jag och tycker endast att BMX med Atle är kul. Inget fel i det men det kommer göra ont när jag väl får för mig att hoja CX/LVG/MTB med de jag brukar hoja med.

Men det får jag väl ta då!

Min tid med excelfiler att träna efter tror jag faktiskt är över för all framtid. Tänk så fort det kan gå va?

Och cx-cupen 2015 som var anledningen till att jag kontaktade Aktivitus vet jag inte alls om jag kommer köra något av.

Längtan efter ett pulsband runt magen känns fortfarande långt borta.

Annonser

4 svar till “Jag har ingen plan….”

  1. Lusten kommer nog tillbaka, tycker jag sett dig sjukt stark vid några tillfällen i år. Typ Peloton grupp 1 hela vägen och utbrytningen på fiskartorpet GP, finns säkert en massa annat som jag missat. Dessutom fit som attan, rippad atletgubbe. Jämför med formen första gångerna jag såg dig på MTB 2009- då var du ju lika tjock som jag för sjutton! Oakleyspons, frontfigur på Le Peloton osv, du har varit en av mina cykelidoler de senaste fem åren.

    / Anders Ekström

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s