Plötsligt händer det

Vår vana trogen (Atle och jag) så spenderades gårdagskvällen på Älvsjö BMX bana. Han på sin lilla GT Pro Junior och jag på min stora Redline Flight Pro XXL.

Det blev inga biler igår så jag bjussar på en från Ängelholm med
Alva, Inez och Maris ”The Machine” Strombergs istället

Tidigare har han tränat med de mindre barnen, där fokus ligger på att pumpa runt banan för att hitta fart men efter han började med Taekwondon så hann vi inte det på onsdagarna utan valde att, efter lite tvekan att hoja med gruppen som fokuserar på tävlingsinriktade saker. Innan skippade vi bara onsdagsträningen på banan.

Ett beslut som tydligen har gett resultat för förra veckan så lärde han sig att wheela, igår så började han göra hyfsat höga bunnyhops och i det allra sista försöket för kvällen så satte han den första dubbeln! Vilket betyder att han hoppade över dubbelhoppet, något jag inte ens har några tankar på att våga mig på. 

Paradigmskiftet är här. Nu är åttaåringen vassare på att hoja än hans farsgubbe! Vilket iofs inte säger mycket men ack så kul det är. När alla kompisarna började applådera efter hoppet lyste det av lycka i ögonen på honom. Vi firade med två ostburgare på McDonalds!

Ett svar till “Plötsligt händer det”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s