Den roligaste cyklingen

…….är inte alltid den som ger den bästa träningen.

Gubbrider!

För mig är den roligaste cyklingen nästan alltid den jag gör med Atle. Väldigt ofta blir det ju inte det träningspass jag egentligen behöver på grund av olika orsaker som att han inte är jättesnabb i skogen etc.

Därför är ju det här med BMX så satans gött. Vi gör det tillsammans och jag kan köra på allt jag kan tills mjölksyran sprutar ur mina fullfaceskyddade öron.

Airtime!!

Och det är något han är bättre på än jag. Kanske inte snabbare (än så länge) men modigare och vågar mer när det kommer till hopp, wheelningar etc.

Gissar på att när han har bastat tio är jag ifrånåkt sedan länge!


Jag trodde ju i min enfald att jag mer och mer skulle gå mot landsvägshållet, lite mysiga långrundor med fika när jag blev äldre, men tji fick jag! Man behöver alltså inte ligga bakom pissluktande gubbar när man har passerat 40, det finns andra saker att göra på en cykel även då.

De pissluktande rundorna får jag väl kanske göra när jag har bastat 50!

Annonser

Ett svar till “Den roligaste cyklingen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s