En onsdag i cyklingens tecken

Efter att ha spenderat tre helt galet bra veckor i Toscana med både vin kvinnor och sång. Samt kanske lite cykling men inte så mycket som jag hade behövt så var det så åter dags för att köra den episka pelotonen.

Gubbe med ont i benet.
Gick väl sådär va? Tre veckor med konstant vinintag och fem fjuttiga ensamrundor gjorde väl inga underverk för formen. Flög av efter Fiskis, funderade på att åka hem men när Anders kom ifatt så beslöt jag mig för att hoja med honom. Fick sällis av någon annan tjomme och vi höll väl ok fart. Jag var jäkligt seg efter ca 3.5 timmars sömn och efter att ha kört bil i 220 mil hem men jag orkade i alla fall hänga på fram till Statoil Älta där jag fick känningar av min gamla muskelbristning och släppte direkt. Snittade väl runt 23km/h resten av rundan.

Sen till Segeltorp och fixning av AC till bilen och där jag såg sju sköna tusenlappar flyga iväg. Riktigt kul utgift.
Min, bara min!!!
En utgift som faktiskt var kul PÅ RIKTIGT var den femhunka som Kristian fick för den Redlineram jag hade köpt av honom som en liten kärleksgåva från mig till mig. Ska försöka bygga ihop den i morgon.
Gårdagens och morgondagens svenska cykelhjältar!!
Kvällen slutade sen med en sjukt grym kväll på cykelbutiken med världens längsta namn, Specialized Concept Store där Fredrik Kessiakoff berättade om sin bok han har skrivit. Atle fick ett exemplar och tackade Fredrik genom att prata honom sönder och samman om BMX.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s