Är det slut nu?

Sitter väl och filosoferar lite över de senaste 16 veckorna i mitt liv här nere i mitt palats med en Tripel Hop i glaset och mina läckra Jawbreakers på näsan efter det sista hårda intervallpasset. 

Jo men det blev ju rätt bra till slut det här.

Ty för 16 veckor sedan masade jag mig iväg till Aktivitus i Solna. Fet, blek och i sämre form än någonsin (nåväl, på några år i alla fall).

Hade varit i bra form innan CX-säsongen 2013, körde snabbare än både Tille, Björn och Viktor i Göteborg. Sen vurpade jag, sket i att vila och resten är historia. 

Har kört rehab hos Access Rehab i nästan ett år och är fortfarande svagare i högerbenet samt har en ärrvävnad jag kommer få leva med.

Fantomen på BRF’en!

Men 2014 var verkligen ett katastrofår, kunde först inte alls träna som jag ville på grund av skadan, sen blev det bara en massa blaj av träningen. Kom på att jag kanske skulle fokusera lite på CX, problemet var att jag kom på det tre veckor innan cupen började. Den fantastiske Fredrich fick dock liiite stil på mig till cupen.

Sen kom hösten och jag körde på med lite mellanmjölkträning utan vila vilket resulterade i att jag blev övertränad, något som INTE skall misstas för vältränad.

Sen drog vi till USA. Jag förlustade mig med hamburgare, pannkakor, våfflor +ANNAT och kom hem som ett 91-kilos myspaket.

Sen gick jag som sagt till Aktivitus och nu 16 veckor senare är jag ca 8kg lättare och ca 25% starkare.

En BMX-farsa som kollar ut över omgivningarna!

I helgen är det fokus på BMX och idag var vi i Hallstavik och kollade på när Älvsjö BMX grabbar och tjejer gjorde oss stolta! Atle vurpade/kraschade tyvärr i två av tre kvalheat och fick starta i B-finalen. Där körde han bra och kom in på en andraplats. I morgon är det Östhammar som skall erövras.

Hela gänget (plus några till som ville vara med på bild).

Jag må fortfarande vara bland de svagaste i klungan, men jag är definitivt lättare och starkare än jag var innan Aktivitus kom in i mitt liv.

Dagens pass då? Ju det slutade på 546w i snitt. Åt en pizza 90 minuter innan och det var alldeles för sent. Borde ha väntat minst en timma till.

2 svar till “Är det slut nu?”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s