Fiskartorpets GP

Hojade väl lite GP i tisdags. SCF med oraklet Björn Rundström i spetsen hade anordnat årets första GP-lopp i Stockholms landsvägscup. Jo ni läste rätt, LANDSVÄGSCUP!! Gubben kör tydligen tävling på racer nu för tiden.

Tempomage, AM-stolpe, tunna hjul, mysstrumpor och en rem som håller dubbelhakan på plats.
Bilden stulen från CkCX egen hovfotograf, Andreas ”Nys” Nyström! 

Det var kallt som saaatan men när starten gick så tog det inte många minuter innan värmen flödade innanför sälspäcket.

Förra året hade jag som mål att sitta med i klungan hela loppet, något jag lyckades med. Blygsam som jag är satte jag samma mål i år. Antingen så är det träningen som har gett resultat eller så gick det långsammare i år, för att sitta med var inga problem.

Men bara för att göra det lite jobbigare fick jag ett ryck och gjorde just ett ryck efter halva loppet. Det höll i nästan ett varv innan klungan kom ikapp och körde om mig. Sen fick jag slita som tusan i ett par, tre varv innan benen började fungera igen.

På det sista varvet ökade tempot markant och feg som jag är så vågade jag inte fightas om någon 15:e/20:e plats så jag rullade in i mål lite soft på en 28:e plats av 46 startande. EXTREMMANGE däremot körde på som värsta Renshawaren på slutet och lyckades knipa en 21:a plats. CHAPEAU!! Jag knep i alla fall förstaplatsen inom CkCX!! SVIKARMANGE kör ju för Valhall nu för tiden.

Nu hoppas jag bara att jag får tag på en av de åtråvärda platserna till Storkällans GP.

3 svar till “Fiskartorpets GP”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s