Den långa misärfärden

Måste väl skriva något längre inlägg om resan till Belgien, trots att jag verkligen inte är överförtjust av långa blogginlägg.

MEN….

Det började med att vi landade, blev hämtade med bussar och checkade in på hotellet. Vidare till någon tennisklubb??? där vi fick middag, en sjukt bra pasta och ett par Filou för att skölja ner krubbet.

Lejonet från Flandern!

Sen kom han, De Leeuw van Vlaanderen och välsignade oss med sin närvaro. Det var faktiskt inte förrän under dagarna vi var där som jag insåg hur sjukt stor han är i Belgien.

Nåväl, det var ju kul att tjabba lite med honom och han blev ju sjukt impad över att vi delade samma förnamn och märke på hoj!

Vaknade med pannknack. De där Filouerna kanske inte var så sjukt smarta ändå? Nåväl, ett par treo och frulle så försvann den till slut.

Hur pr0 kan det bli?

Första dagen skulle vi hoja 60km, in i Frankrike och sen hoja de nio sista sektionerna av l’enfer du Nord inkl ett varv inne på velodromen.

Vi drog iväg från hotellet med MC-eskort!! Japp ni hörde rätt. Tre gubbar med varsin fläskbåge stoppade upp trafiken i rondeller, korsningar, you name it. Vi kunde bara hoja på som värsta proffsen.

Föda innan pavén.

I någon liten by fick vi lite mackor och lite vatten och sen körde vi dem i följande ordning:

  • Pont-Thibaut to Ennevelin
  • Templeuve (Moulin-de-Vertain)
  • Cysoing to Bourghelles
  • Bourghelles to Wannehain
  • Camphin-en-Pévèle
  • Carrefour de l’Arbre
  • Gruson
  • Willems to Hem
  • Roubaix
Och trots att det hade regnat så klarade vi oss alla utan en endaste vurpa! Sjukt pr0!
Min kille!
Väl inne på velodromen blev det fanfar och sen gick vi till duscharna. Väl hemma så stoppade vi våra Garmins på 160km. Middag inkl ett par Duvel och sen hopp ner i bingen.
Hela glada gänget!
Andra dagen, det vill säga första dagen med misärväder, men inget i jämförelse med den tredje dagen, så hojade vi till Oudenaarde och fikade lite med Robin och hans gäng. Vi = Magnus, Jonas, Emil och jag.

Homage au Koppenberg!

De andra vände antingen vid foten av Koppenberg eller körde de sista pavéklättringarna på RVV. Alltså de som inte skulle hoja RVV dagen efter.

Någonstans vid foten av Koppenberg!
Fikat satt som en smäck och det blev sammanlagt rätt exakt 100km på Garminen. Middag inkl ett par Duvel och sen hopp ner i bingen.
Tredje dagen, misärdagen. Dagen jag aldrig hade hojat om jag var hemma. Det började regna redan innan vi kom Oudenaarde. Sjuk tur att vi (Magnus, Jonas och jag) hade bestämt oss för att hoja mellanvarianten (Magnus och jag hojade långa 2012 och är således redan ”flandriens”) av loppet på 127km. Kalle, aka caféägaren från NOFO hojade korta på 71km då han hade varit risig flera dagar redan. Smart val!

Fortfarande vid gott mod!
Det var bajsväder och jag hatade stora delar av dagen. Ironin i att solen kom fram när vi hade typ 10km, sug på den.
Nåväl, vi kom i mål i alla fall och mötte upp Kalle innan vi fick skjuts tillbaks till hotellet av Andrew.
Både Duvel och Westmalle Tripel till middagen. Det var vi värda! 
Efter målgång!
Sjuk kudos till de som körde långa! Nicklas, Gustav, Emil, Sebastian, Ulf and Mattias!!

Sista dagen, dagen med sol! Klart som saaatan att proffsen som tjänar miljoners miljarder på att hoja ska ha sol och torra vägar när gubbmupparna körde på såphal pavé! 

Men ja ä inte bitter. Vi fick ju en sjukt fin dag med klungan som flög igenom Izegem, både Jupiler, Duvel och Westmalle samt lite sol på näsan.
Solgubbe!
Sen flög vi hem.

Snodde ett flertal bilder från facebook, alla tagna av de som var med på resan. Hoppas det är ok annars får någon säga till.

2 svar till “Den långa misärfärden”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s