TGIS

Av en ren slump så blev det så att mitt första distanspass (om man nu kan räkna två timmar som distans) skulle ske idag, på årets varmaste dag. Tack till Milano och mitt halsvirus för det!!

Fick lite känsla av Ekoïeffekten idag!
800 bagare för ett par glajjor med tre glas varav ett fotokromatiska känns ok!

Det jag hade order om att göra var att köra ett G1 pass, dvs ”Grundläggande distansträning med jämn intensitet” som Aktivitus kallar det.

På svenska betyder det två timmar under 135 i puls för herr Andersson inkl ett stycke styrkeintervall på åtta minuter på låg kadens någon gång under den sista timmen.

Rundan!

Ryktet sa att det skulle vara hyfsat sopat ute på Värmdö så jag satte kurs mot Gustavsberg och vände där det blev men efter ca 50 min.

Solen sken och jag tog det lugnt. Det var faktiskt rätt skönt att bara lalla omkring på cykelbanan och inte bry sig om någon var snabbare eller inte.

När jag tog vänster på Hasseluddsvägen visste jag att jag hade uppför och platt och sen uppför igen framför mig och körde mina åtta minuter innan det var dags att lalla lite mer.

Kom hem efter 02:01:50, käkade frukost (jag ska ju inte äta något innan mina pass) vid 11:30, hoppade i BMX-dressen och satte av mot Älvsjö tillsammans med Atle.

Från lycragubbe till TLD-gubbe på mindre än två timmar!

Väl där så kändes det som en klubbträning, Christian, Håkan, Ebba, Inez, Oskar, Lukas, Gabriel, ja de flesta var faktiskt där. Jag lyckades väl köra en 30 varv och sen gick det bara inte. Den mjölksyran som kom redan på första varvet alltså, nuff said. Men Atle var lyrisk över att få hoja med de större grabbarna igen.

Atle med de stora grabbarna!

Bara banan sopas och rättas till lite efter viss påbyggnad kommer 2015 bli det bästa BMX-året någonsin!

I morgon står det TCSI (det vidrigaste man kan göra på en trainer) på menyn! Hoppas få till någon episk bild då!

Ett svar till “TGIS”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s