No botox for me

Kände mig SJUKT crisp i morse efter att redan ha gått upp lite efter 0500 flera dagar i veckan. Det tillsammans med att jag kom hem vid 2200 igår gjorde att dagens lämning (Atle går själv till plugget men behöver någon med en högaffel som får fart på honom) kändes som en lättnad.

Inte en botoxspruta så långt ögat kan nå!

Medan han glodde på Gumball så drack jag kaffe och läste lite Bicycling och drömde mig tre veckor bort när jag ligger på en kullerstensbelagd traktorväg i Flandern med bruten lårbenshals.

Passade väl på att få lite vårklassikerkänslor genom att byta framhjulet.

MEN SEN så gick jag ner i källaren och riktigt BRÄNDE av ett SCI pass, dvs 4 minuter på 55 i kadens där jag tar i så mycket jag kan utan att överkroppen börjar gunga och vilar två minuter. Och så gör jag det sju ggr.

Dagens kurva!

Det var jobbigt men rätt najs ändå. Jag slapp ju vädret utomhus och det var riktigt skönt att trampa ur mina träningsvärkiga gubben (gubb-ben menade jag men så kan man väl inte skriva? Det var iaf det jag menade).

Ett svar till “No botox for me”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s