Brutet nyårslöfte

Ett av mina viktigaste nyårslöften till i år var att inte köpa en ny hoj. Idag så bröt jag det löftet.

24 växlar, fler än jag haft på länge.


Till slut blev min 17,22kg On-One Pompetamine med ett 1,6kg baknav lite FÖR TRÅKIG att hoja på när det kommer till vinterträningen. Som pendlarhoj funkade den toppen, även på vintern men som ”vinterträningshoj” var den helt urusel.

Hoppas att min 12,44kg Nishiki kommer bli lite roligare. Jag slipper i alla fall Nexusnavets yxiga utväxling. I morgon 06.01 kommer jag få veta. Jag kommer antagligen vara lika värdelös men då har jag i alla fall fått shoppa lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s